Bierviltjestekenaar

Bierviltjestekenaar
Een superleuk idee is om mij als bierviltjestekenaar uit te nodigen en de karikaturen op bierviltjes te laten tekenen.

Met een mobiele “bierviltjes” ezel, begeef ik mij door het publiek en teken gemerkt of ongemerkt de gasten na en zijn blij verrast wanneer ik ze het bierviltje overhandig. Het grote voordeel is dat zo’n klein formaat snel werkt en dat het aantal getekende viltjes wel eens kan oplopen tot 15 stuks in kleur  PER UUR!

Bekijk het FILMPJE!

U kunt ook kiezen om een assistente te laten meelopen die de viltjes dan vakkundig inkleurt. Daardoor houd ik zelf veel meer tijd over om te tekenen en een rij met 30 wachtende mensen hebben we samen snel vereeuwigd in 1 uur tijd. U leest het goed:

Het aantal getekende viltjes kan oplopen naar 30 PER UUR!

En dàt voor een meerprijs van slechts 106,00 euro incl btw berekend over een gehele sessie van 3 uur maximaal. Ieder extra uur kost verder 25 euro.Net als ik zal zij gekleed komen in franse stijl, compleet met baret en ‘bierviltjes-ezel”. We zien er dus leuk uit als ‘duo’

Meer informatie over bierviltjestekenen? Klik hier 

Bierviltjestekenaar

KERSTBORREL-IDEE

Heel populair zijn de bierviltjes-kerstballen.

Kleine karikatuur op een ‘vilt- kerstbal voor in de ‘grote smoelenboom’. Hoe leuk is dat!

Op kerstborrels kunt u de ‘kerstballen ‘ op het feest zelf zolang in de kerstboom hangen om ze later aan de gasten mee te geven. U boom word een vrolijk en kleurig gespreksonderwerp.

Samen met mijn vaste inkleurster lopen wij rond als bierviltjestekenaar op uw kerstfeest/borrel en maken samen al snel zo’n 25 tot 30 bierviltjes-kerstballen PER UUR!

Met onze kerst-achtige verschijningen verhogen we de kerstsfeer en drukken gemerkt of ongemerkt de verraste gast een bierviltje vermomd als  kerstbal met een portretje van zichzelf in de handen. bierviltjestekenaars

 

 

Vraag naar de mogelijkheden. sneltekenaar@live.nl

foto’s ; http://www.okijk.nl