Karikatuur van foto


Een karikatuur van foto is heel verassend en origineel.

sneltekenaar Christel Een karikatuur van foto is niet zomaar een presentje. Daar is over nagedacht en dat ziet de ontvanger ook van dit cadeau. 

Hoe werkt het?;

Heel eenvoudig. U stuurt uw opdracht met foto’s naar sneltekenaar@live.nl Dan bekijk ik de foto’s en ga aan de slag. Ik stuur u eerst een tussenstand en na goedkeuring stuur ik u een factuur en nadat u deze voldaan heeft, werk ik de tekening verder af en stuur u deze digitaal op, zodat u de karikatuur zelf op elke gewenste grootte kan (laten) uitprinten.

Voor boekingen en/of vragen kun je contact met mij opnemen.
Telefonisch (06 24 311 637) of per e-mail (sneltekenaar@live.nl).


Zeer geschikt voor kaarten of geschenken:

  • verloving
  • huwelijk
  • geboorte
  • verjaardag
  • Een bedankje
  • jubileum
  • moeder of vaderdag cadeau
  • Of een ‘zomaar’ cadeau
 

Klik hier voor meer voorbeelden