Sneltekenaar/karikaturist

karikatuurtekening van Joyce

Top idee voor je give away!

Elk feest wordt een succes wanneer uw gasten helemaal in een deuk liggen wanneer ze op de korrel worden genomen door een sneltekenaar/karikaturist tijdens een vermakelijke sneltekenaar
snelteken-act. Vereeuwigd met een knipoog in 3 minuten tijd. Uw gasten gaan met een leuk kado in de vorm van een goed gelijkende karikatuur weer naar huis, die nog jaren aan de muur prijkt als herinnering aan uw feest!

‘Vriendelijke sneltekenaar-karikaturist”

Als sneltekenaar is het mijn streven dat ik zoveel mogelijk op een vriendelijke manier blijf tekenen. Dus geen belachelijke grote neuzen, enorme onderkinnen of flaporen. De cartoons zijn daarom niet beledigend en iedereen met een blij gevoel de tekening in ontvangst neemt.

 

sneltekenaar christel schols

Elke 3 minuten een tekening!

Als karikaturist neem ik tijdens een tekensessie de gasten razendsnel op de korrel en na 3 minuten al, nemen zij hun karikatuur in ontvangst.
Terwijl ik aan het tekenen ben, hoor ik vrolijke geluiden achter van de mensen die over mijn schouder meekijken; “ ’t Is ‘m helemaal,….je lijkt sprekend!…voor jou mogen ze wel 2 vellen papier gebruiken,…Jij blijft niet plakken!, ….” en ga zo maar door.
En op die manier wordt het ijs gebroken en staat iedereen gezellig te grappen en te grollen en wordt de persoon die voor me zit, niet alleen door mij op de hak genomen!

karikaturen van mensen

 

Bekijk het filmpje!

Boekingen

Voor boekingen en/of vragen kun je contact met mij opnemen telefonisch (06 24 311 637) of per e-mail sneltekenaar@live.nl