kopdecors

Je komt ze wel een tegen, borden waardoor je je hoofd moet steken waardoor er een grappig beeld ontstaat. Ook wel ‘stand-in borden’ genoemd. Ik noem ze kopdecors. Niemand kan het weerstaan om niet even je hoofd door zo’n decor te steken. Vaak heb ik erbij staan te kijken hoe sommigen gewoon werkelijk de slappe lach kregen bij het zien van  een dierbare die met het hoofd boven een gek getekende lichaam samen een geheel vormde.

Dit bracht mij op een idee om zelf kopdecors te maken, maar dan van een kleiner formaat. Het ziet er dan nòg grappiger uit omdat de lichaampjes zo klein zijn, dat je eigen hoofd absurd groot lijkt.

KOPDECOR-FOTOBOOTH

Een fotobooth is al erg populair en is al lachen gieren brullen met als extra al die kartonnen atributen die je uit kan zoeken om jezelf wat op te leuken voor de foto, maar behalve snorretjes, pruiken, hoedjes en brilletjes voor op je hoofd, kun je nu een lijfje uitzoeken voor ònder je hoofd.

Een nòg leukere vorm van een fotobooth.

Hoe werkt het?

Op een vaste plaats

Een vaste plaats wordt ingericht als fotobooth, compleet met lampen en achtergrond doek. De foto’s worden genomen met een professionele digitale camera. De gasten zoeken een kopdecor uit en poseren terwijl ik de foto’s schiet. De foto’s worden direct uitgeprint en aan de gasten meegegeven in een mooi envelopje. Desgewenst De foto’s kan men dan later ophalen. Ook krijgen ze de foto’s digitaal opgestuurd op hun mailadres. De opdrachtgever kan ook desgewenst alle foto’s ontvangen via de mail.

RONDLOPEN

Door het publiek heen lopen en ze uitnodigen voor een hilarische foto kan ook. Door het formaat van de borden kan ik mobiel zijn en kan ik rondlopen door de feestmeute. De borden verplaats ik in een feestelijk uitziend karretje en aan de hand van een voorbeeld postertje kan men een kopdecor-bord uitzoeken en maken ze op de foto’s hun eigen telefoons.

MEER MOGELIJKHEDEN

*De borden zijn uniek en ik maak ze zelf en kan ze dus ook in opdracht maken, geheel naar eigen wens en thema.

*De sneltekenaar en de kopdecors-fotobooth zijn samen te boeken. Ik neem dan assistentie mee. Dit geld ook voor bierviltjestekenaar

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en een prijsopgave.