Tekeningen van foto’s

Het ultieme cadeau voor een verjaardag, huwelijk of jubileum of gewoon, als dank je wel. Een karikatuur-tekening van de hoofdpersoon/personen met daarin enkele hobby’s getekend plus wat karaktertrekken en eigenaardigheden wat zo typerend is voor de persoon of de personen in kwestie.

Hoe werkt het?;

Heel eenvoudig. U stuurt uw opdracht met foto’s naar sneltekenaar@live.nl Dan bekijk ik de foto’s en ga aan de slag. Ik stuur u eerst een tussenstand en na goedkeuring stuur ik u een factuur en nadat u deze voldaan heeft, werk ik de tekening verder af en stuur u deze digitaal op, zodat u de karikatuur zelf op elke gewenste grootte kan (laten) uitprinten.

Vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Voor boekingen en/of vragen kun je contact met mij opnemen.
Telefonisch (06 24 311 637) of per e-mail (sneltekenaar@live.nl).